Kecsisajt

 2014.05.03. 08:14

Szóval hoztam a sajtos képeket. Egy natúr és egy fél medvehagymás. Azért fél, mert már meg is kóstoltuk és csak utána jutott eszembe a fénykép..

blogra1.JPG

blogra2.JPG

Egyelőre ezek még ilyen kicsikék, de legközelebb majd csak egy félét csinálok, így az nagyobb lesz, de a méretnek így is a formám szab határt. A natúrt meg igyekszem elrakni érlelni, bár még nem tudom hogyan és hova. Adott egy jó pince, de én eredetileg vákuumcsomagolva akartam elrakni, mert úgy milyen tiszta és egyszerű és nagyszerű. Jajám, de a csomagolóm nem így gondolja, mert nem végez túl jó munkát. Így lehet inkább maradok a hagyományos érlelési módszernél. Pincébe le, fapolcra fel, naponta forgatni és sóoldattal áttörölgetni. Elvileg ez tuti, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. Én személy szerint jobb szeretem frissen enni, amikor még nyikorog. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://keczke.blog.hu/api/trackback/id/tr426111746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása